Tryk "Enter" for at gå til indhold

Når flot ikke er godt nok…

Online bestilling er nødvendigt i en tid, hvor man helst bliver hjemme. I forhold til online salg af planter til haven, så er der kun en online planteskole i Danmark – værd at nævne.

Jespers Planteskole

Har nævnt Jespers Planteskole tidligere, men de skal nævnes igen.

Ikke blot for deres online planteskole og online salg af billige planter, blomster og hækplanter – med levering direkte til døren – som i denne tid med Corona-virus, kan holde en hjemme og beskæftiget i haven.

Jespers planteskole er nemlig uden tvivl – hvis du spørg os – Danmarks absolut bedste online planteskole. Hvor mange planteskoler har et flot udvalg, så har jespers planteskole bare ALT.

Så vil man gerne have stort udvalg og mulighed for at vælge imellem mere end det almindelige plante udvalg, så er man nødt til at søge online. Og trods der er mange online webshop. Også rigtig mange forhadlere af planter online, så er der ingen steder med et så stort udvalg, som Jespers Planteskole.

Indskyder lige: Vi er ikke betalt, sponsoreret eller opfordret til at anbefale Jespers Planteskole. Vi er blot enormt glade for at være kunde hos dem, hvilket vi gerne vil dele.

Til maj har vi boet 3 år på Nymølle. I den tid har vi handlet mange planter fra Jespers Planteskole. Vores hæk er derfra – både vores bøgehæk og vores ligusterhæk.

Mange af havens stauder er ligeledes købt hos Jespers Planteskole. Det gælder f.eks. alle planterne til vores to mægtig store pink staudebede.

Online planteskole og salg af haveplanter

Udfordringen ved en online planteskole er da uden tvivl frygten for, om man nu får ordentlige planter leveret.

Vi kender vel alle sammen, at man vender og drejer planterne i havecentret. Og vælger den bedste til sig selv.

Trods talrige køb hos Jespers Planteskole, så har vi aldrig fået leveret kedelige, sørgelig eller skræntende planter. Faktisk har vi altid fået leveret enormt flotte planter. Præcis, som vi selv ville have valgt.

Kan ærligt sige, at vi aldrig har følt vi er gået på kompromis med kvalitet – trods køb online – hos Jespers Planteskole.

Anderledes har vi oplevet det hos andre online forhandlere af planter. Vi har både genplantet hindbærbuske, stikkelsbær buske og flere stauder i haven. Vil dog undlade at nævne navne, da vi kan have været uheldige…

Levering er desuden ogs altid upåklagelig. Jespers Planteskole kører selv ud med planter – og leverer over hele landet. Vi er f.eks. på sjælland. Planteskolen ligger i vestjylland, hvorfra alle leveringer sker – i egne biler. Og til en pris på kun 89 kr. pr. levering. Det kan man ikke klage over!

Køb fra planteskole online – levering til døren

Vi har faktisk netop bestilt en masse planter til haven – igen, igen.

Denne gang til et af havens største bede, som vi er ved at grave ud til. Et kæmpe stort bed i pink og lilla nuancer. De første planter er allerede plantet – 3 sommerfugle buske.

De tre sommerfulge busker er faktisk også købt fra Jespers Planteskole. Dog godt nok i butikken, engang vi var i jylland og forbi og besøge butikken. Det kan også anbefales, trods tiden med corona-virus taler for online handel.

Næste uge kommer en masse skønne planter fra Jespers Planteskole. Der kommer både store kugler af buskbom, flere stauder og roser. Alt sammen skal det plantes ud i bedet, side om side med sommerfulge buske og en masse haveiris vi har klar.

Svært at beskrive sådan lige. Tegningen er lavet. Og det bliver helt fantastisk – endnu et fantastisk bed til haven.

Lover at vende retur med en bedre beskrivese af bedet. Dette blogindlæg var ren impuls, for at gøre reklame for denne fantastiske online planteskole.

I en tid, hvor vi bør blive hjemme – er der netop tid til haveprojekter, såvel haveplanlægning. Og med Jespers Planteskole kan de realisteres nu og her – uden at forlade sin bolig – og man støtter en dansk planteskole i en tid, hvor alle køb tæller.

2 Kommentarer

 1. Anne
  Anne 19. marts 2020

  En masse haveiris,nu blev jeg da rigtig glad,hvor heldig kan man være at være jeres nabo.

  • Nymolle1900
   Nymolle1900 19. marts 2020

   Vi takker bestemt også for naboskabet 🙂

   Skønt at du nyder vores have og vores mange haveprojekter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *