Tryk "Enter" for at gå til indhold

Kategori: Livet på landet

Vi har valgt at bo på landet! Vi, det er Rune og Martin. Og vi er flyttet på landet efter at have boet et årti i København. Vi er begge oprindeligt fra Jylland, hvor vi er opvokset med natur omkring os. Og vi savnede den daglige gang med naturen, som man får ved at bo på landet.

Der er meget godt ved at bo i lejlighed i byen. Vi er ikke flyttet fordi vi er kede af København. Vi elsker at gå på cafe. Vi elsker at gå på museet og vi går ofte i teateret.

Vi savnede dog rigtigt meget naturen. Og selvom der er store grønne parker i København, så er det bare noget helt andet at have et liv på landet, tæt på naturen. Det fantastiske at vågne til fuglesang og fulgekvider. Det er fantastisk at kunne løbe en tur i skove, fremfor at gå en tur i en park – sammen med 1000 andre mennesker.

I bund og grund er der bare dejligt roligt på landet. Alting har et helt andet tempo. Der er ikke alt den bilos, der er langt færre mennesker og der er god plads. Derfor har vi valgt at flytte fra vores lejlighed på nørrebrod og flytte til en gård i nordsjælland.

Vi kommer fortsat til at bruge København rigtigt meget. Vi vil fortsat gå i teater, vil fortsat shoppe i København og vi vil fortsat tage på de mange skønne museer og kunstudstillinger i København. Eneste forskel er, at nu kører vi til København, parkerer og oplever – og derefter kan vi køre hjem, til vores hjem udenfor byen. Det er fantastisk!

Vi savnede også rigtigt meget at have dyr. Vi er begge vilde med have og havearbejde, så det var naturligvis også en af de helt store årsagt til at vi valgte at flytte på landet.