Tryk "Enter" for at gå til indhold

Om Nymølle1900

Nymølle1900.dk er vores blog. Vi er Rune og Martin – og du kan læse nærmere om, hvem vi er her:

Vores historie – lær os at kende.

Her på bloggen vil vi fortælle om vores liv på Nymølle. Nymølle er en gammel gård fra 1900 – oprindeligt et bageri – og siden 2017 været vores hjem. Du kan læse nærmere om gården Nymølle her:

Om Nymølle – vores drømmehjem.

Vi glæder os til at dele vores hverdag og liv på en gård udenfor København med hvem, som ønsker at følge vores liv.

Kom endelig med kommentarer til vores blogindlæg og lad dig meget gerne inspirere.

Drømmen er at forvandle haven omkring Nymølle til en rigtig bondegårdshave med masser af blomster, frugthave og en stor køkkenhave. Vi er begge meget interesseret i have, og det er i første omgang vores have bloggen her kommer til at handle om.

Når vi skriver bondegårdshave, så mener vi sådan en romantisk bondegårdshave. Engelskhave vil nogen måske sige. Andre vil måske sige pottagehave eller pottagegarden.

Vi er ikke låst fast på nogen bestemt havetype, men lader os lidt inspirere fra både den romantiskehave, den engelske have og bondegårdshaven – så vi får en Rune og Martin have, med alt det vi drømmer om skal være i en have.

Når det kommer til have, så er vi dog meget traditionelle. Det er vi nok egentligt med alt. Vi kan godt lide det klassiske, det gamle og det hyggelige, romantiske og traditionelle. Det vil helt sikkert også komme til udtryk her på bloggen www.nymølle1900.dk

Bonderøvsdrøm på Nymølle1900

I bund og grund så kommer vi rigtig meget til at udleve vores bonderøvsdrømme her på Nymølle, hvilket bloggen absolut også vil bære præg af. Vi er som sagt til det traditionelle og det klassiske – og vi bruger hellere en le til at slå hø, end en havetraktor.

Vi er dog ikke teknik forskrækkede og er langt mere til en robotplæneklipper, end selv at skulle klippe græs – så kan vi nemlig bruge tiden på at lave have eller dyrke nogle af vores øvrige interesser.

Vi bruger desuden gerne tid på at undersøge de gammeldags dyrknings- og arbejdsmetoder, hvilket vi kommer til at fortælle meget mere om her på bloggen.

Bloggen kommer derfor til at blive et summarum af både gammelt og nyt. Det gamle, når det giver mening og er det vi har lyst til – og nyt, når det kan være en hjælp til at give os endnu mere havetid. Vi er trods alt begge med fuldtidsjob i København, vores have er vores fritidsinteresse.

Mere end bare have

Vores blog kommer til at handle om langt mere end have. Nymølle er nemlig en lille gård og selvfølgelig skal vi have dyr. Bloggen kommer derfor naturligvis også til at handle om dyrene på Nymølle, ligesom bloggen kommer til at handle rigtig meget om vores liv på landet.

Håber du vil følge vores blog!

bondegård sne flagstang nymølle1900
Foto af Nymølle dækket i sne og med fødselsdagsflaget hejst. december 2017