Tryk "Enter" for at gå til indhold

Netop i tide til valentidsdag…

Når det kommer til roser, så er Engelske roser noget af det bedste. Vi elsker David Austin Roser – og efter en pause pga. Brexit, så er det igen muligt med bestilling af David Austin Roser til Danmark, fra producenten i England.

David Austin Roser – engelske roser

ELSKER engelske roser! For de ikke bekendte med engelske roser, så er det roser med duft – og samtidigt voluminiøse store, flotte roser.

Engelske roser er skabt af englænderen David Austin, som godt nok gik bort for et par år siden. Hans planteskole køre dog videre endnu. Læs om David Austin roser her

Vi har efterhånden mange engelske roser i haven. De fleste er bestilt hjem fra producenten selv i England. Bestilt, som barrodsroser og plantet i efteråret.

Da Brexit blev en realitet, så lukkede David Austin Roser dog ned for alt forsendelse til EU. Der var så mange problemer med regler, fortoldning osv osv. Det var helt umuligt 🙁 Virkelig David Austin roser i Danmark!

David Austin Roser i Danmark

Lad det hurtigt blive sagt. Det har ikke været helt umuligt at købe David Austin Roser i Danmark de sidste par år. Mange plante skoler sælger David Austin Roser. Udvalget er dog ofte temmelig begrænset – og der findes så enormt mange fantastisk engelske roser.

Nå ja! Og vi har en stor have, så vi har pladsen til at lege med farver og de mange forskellige varianter. Og holder os ikke kun til de mest populære engelske roser...

Nu er det dog ENDELIG muligt at bestille engelske roser til Danmark igen. Netop idag har David Austin Roser på deres facebook annonceret at de igen sender til EU – og herunder naturligvis også Danmark.

David Austin Roser i Danmark

FANTASTISK! Sikke en skøn nyhed – også netop på valentinsdag, som jo virkelig må siges at være rosernes dag (hvis man går op i den slags).

Glæder mig allerede til at bestille flere roser. Jeg venter dog til efteråret, som er det bedste tidspunkt til plantning af barrodsroser i Danmark.

Læs om plantning af barrodsroser

Virkelig bare ENORMT glad for de engelsk roser fra David Austin. De er – efter min mening – virkelig bare fuldstændig fantastiske.

2 Kommentarer

 1. Tina Berggreen
  Tina Berggreen 11. maj 2022

  Hej Rune og Martin

  Jeg søger en rose der hedder
  Diamond 60th wedding anniversary rose
  David Austin. Jeg vil elske at forære mine forældre denne rose til deres Diamant bryllup. Men jeg kan ikke opdrive den nogle steder heller ikke på
  den engelske David Austin webshop som I skriver om. Har I nogle andre bud?
  Kærlig hilsen Tina

  • Martin
   Martin 11. maj 2022

   Hej Tina

   Jeg kender ikke lige rosen – men kender forædleren. Det er en Philip Harkness rose.

   Altså ikke en David Austin rose, hvorfor du heller ikke finde rosen i deres sortiment.

   Jeg google lige og fandt rosen her:

   https://www.worldofroses.com/

   Måske du er heldig at de sender til Danmark. Ellers ville jeg forsøge at spørge på din lokale planteskole – om de kan skaffe den hjem. Kan de ikke, så kan du altid prøve at ringe til Jespers Planteskole, de er rimelig friske på at bestille varer hjem 🙂 har jeg før benyttet mig af 🙂

   I hvert fald rigtig meget held og lykke med det – og tillykke til dine forældre med Diamant Brylluppet 🙂

   Bedste hilsner

   Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *