Tryk "Enter" for at gå til indhold

Så skal frugthaven plantes til!

Endelig! Frugttræerne er blevet leveret. Nu er det tid til plantning af frugttræer – så de kan vokse sig store og give en masse lækker frugt.

Frugthave på Nymølle

Det er snart ved at være længe siden, at vi startede projektet med at lave en frugthave på Nymølle. Vi skriver slut november nu – og vi begynde allerede i maj med at ordne jorden og gøre klar til plantning af frugthaven.

Det er altså 7 måneder siden, at vi begyndte arbejde for planting af frugttræer på nymølle.

Du kan læse blogindlægget om, hvordan vi har forberedt jorden til planting af frugttræer her:

Sådan gøres jorden klar til planting af frugttræer

Vildt at det er 7 måneder siden, at vi begyndte på anlæg af vores kommende frugthave. Og det er endnu længere siden, at vi besluttede os for at lave en stor frugthave.

Læs vores drøm om en frugthave her

Plantning af frugttræer

Vi har allieret os med en stærk ung mand, til at hjælpe med plantning af frugttræerne. Benjamin, vores faderbarn, er kommet og hjælper. Dejligt! Det er nemlig noget af et hårdt arbejde at få plantet alle 25 træer.

hul mudder frugthave frugtræ

Jorden er leret. Og grundet meget regn her i november, så er jorden også meget våd og tung.

Det havde været sjovere at plante i høj sol og varmt vejr. Plantning af frugttræer gøres dog bedst i november, hvor bladene er faldet af træerne. Dermed kan frugtræerne nemlig bruge deres energi på at lave rødder – end på at lave blade, blomster og frugt. Og med tanke på alt det store forarbejde vi har gjort for at kunne anlægge vores frugthave, så vil vi naturligvis gerne at træerne får de bedste starts betingelser – så træerne kan vokse sig store og sætte masser af frugt til os.-

Nogle gode pauser og med Benjamins skønne humør, så gik det dog ganske nemt med vores planting af frugttræer.

Vi sluttede dagens gode arbejde med pizza og filmhygge. Skøn dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *