page contents Tryk "Enter" for at gå til indhold

Søndags lækkerier – og pleje af tømmermænd

December er sæson for julefrokoster. Vi var til julefrokost i går – av siger hovedet idag. Idag har vi derfor sovet længe, gået en lang tur i skoven og plejet vores tømmermænd… Slutter dagen af med hjemmelavet burger.

Vegetar burger

Hvilken bedre måde at pleje tømmermænd end med burger og fastfood – sidste er især vigtig. Hvem gider stå i køkkenet og bruge massevis af tid på mad, når man bare helst vil slappe af?

Og…

Helt uforberet på dagens tømmermænd, så er det skønt at kunne gå i fryseren og hente noget nemt og lækkert. 

Ikke at menuen netop skulle være uden kød, men det blev til vegetar burger – vi har nemlig nogle lækre selleri frikadeller i fryseren.

Læs om tilberedning af selleri frikadeller her

En burgerbolle, lidt salat, agurk og løg – også er der serveret burger, Vegetar Burger, helt præcis.

Tømmermænd eller ej, så det en super lækker burger.

Desuden en super lækker burger, om man er vegetar eller ej.

Selleri frikadeller smager skønt!

Desuden nemme at lave, billige… og perfekt til en kødfri dag. Og med alt den ekstra mad – også kød – som vi får serveret og spiser her i december, så er der måske netop ekstra brug for at planlægge en kødfri aften. 

Vi er selv hverken vegetarer eller veganere, men elsker grøntsager – præcis ligeså meget, som vi elsker kød. 

Så en kødfri aftensmad hos er er nu ikke et spørgsmål om at undvære, men et spørgsmål om at sætte fokus på grøntsager – og forsøge at sætte fokus på at lave lækre måltider med grøntsager 

Allerhelst – og oftest – grøntsager, som er i sæson.

Aller, aller, allerhest grøntsager som vi selv har dyrket. Endnu er køkkenhaven og vores produktion af grøntsager dog ikke stor nok, til at kunne dække vores fulde behov for grøntsager.

Vi er dog selvforsynende med kartofler – hvilket også er en god start for enhver, som vil igang med at dyrke grøntsager 🙂

Læs om dyrkning af kartofler her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.