Tryk "Enter" for at gå til indhold

Noget af det mest fantastiske ved havearbejde

Intet er så skønt som en pause – midt i havearbejde – med te i haven… og en snak om haven, nye ideer til haven og nyde solen imens der læsees et par sider i en god bog…

Te i haven

Nu skal det ikke misforståes. Vi kan sagtens drikke te i haven – bare nyde haven – uden først at være igang med haveprojekter.

Der er dog noget helt vildt skønt over en pause fra havearbejde og haveprojekter. Det bliver oftest til havepauser, hvor snak om haven flyver og nye ideer for haven udveklset.

Nu jeg tænker over det, så taler Martin og jeg vist temmelig ofte om haven. Samtalen bliver dog helt anderledes, når man er igang med havearbejde – og tager en pause.

Skønnest er pauserne, når de afholdes i haven. Vejret denne weekend har virkelig været skønt og alle pauser i løbet af dagen er afholdt i haven.

Igår var vi i haven fra morgen og indtil aften. Tror det bliver noget nær det samme igen idag. Dejligt!

Dejligt er det specielt, at vejret har været så fantastisk. Vi har spist frokost i haven, såvel holdt te pause i haven.

Både igår og idag har vi siddet i haven og læst en times tid – alt imens vi holdt te pause i haven.

Jeg har været igang med en gammel klasssiker . Martin har gang i endnu en havebog, som jeg hører mange input fra – må vist få den læst. Det er en ny bog om Cottagehaver – lige noget for mig.

Tror vi næste weekend finder havemøblerne frem. Vejret tyder jo på, at vi godt kan forvente mange flere dage her i foråret med dejligt solskinsvejr – og dermed mange flere gode muligheder for at spise i haven.

Mon ikke også at corona-virus gør, at vi skal blive hjemme mere end 1 uge endnu. Nu må vi se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *