Tryk "Enter" for at gå til indhold

Salgsbod til honning

Honningen er høstet. Honningen er rørt. Honningen er fyldt på glas – Nu er honningen klar til at blive foræret til venner og naboer, såvel som solgt til enhver der ønsker lækker dansk produceret honning.

Salg af honning

HURRA! Vi er begyndt at sælge honning – og har fået et fint lille miniature bistade, hvorfra vi sælger honning.

Salg af honning er næppe det vi bliver rig på, men herligt at tjene lidt penge til sin hobby. Og skønt at kunne glæde forbipasserende med et glas honning eller to 🙂

Det er ellers også noget af et arbejde at producere honning. Et år er gået siden vi fik vores bier – inden da havde vi lavet bistader, malet og gjort klar til bierne. Nu er årets honning høstet, slynget og honningen er rørt i 10 dage – og sidenhen hældt på glas.

Jo jo! Det tager tid, men sikke en skøn hobby!

Mest fantastisk er det næsten at opleve bierne i haven – og se at vores frugttræer og blomster bliver bestøvet. Honningen er blot en skøn bonus – som smager fantastisk!

Læs om vores høst af honning her

Og vil du gerne læse nærmere om vores bistader og bier, så tjek her:

Bierne på Nymølle

Forresten…

I skal lige se vores solsikke. De står fantastisk smukt netop nu – de kan anes i baggrunden på øverste billede med bistadet, men her kan de ses tydeligt.

Utroligt så KÆMPE STORE de er blevet. I hvert fald 2 meter høje – og det er vist nærmest det eneste i haven, som vi ikke har vandet (udover græsplænen).

Sjovt at de er forspiret i vindueskarmen fra marts måned, siden plantet ud – og nu står de bare super smukt og troner over vores nyplantede hæk.

Det kunne være, at vi skulle gentage den succes igen næste år 🙂 Solsikkerne passer fantastisk ind i det gule bed, som netop er etableret her solsikkene gror.

Læs om etablering af det gule blomsterbed her

Salg af honning solsikker bistade
Foto af solsikke foran huset – bemærk bistaderne i baggrunden.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *