Tryk "Enter" for at gå til indhold

Nårh! De er sååååh nuser…

Vi har fået kaniner. Godt nok til slagtning, som nok kan få en eller to til at stejle. Ikke desto mindre, så er de VILDT søde.

Kaniner til slagtning

Vi ved det! Slagtning af kaniner deler vandene. Rigtig mange mennesker ser en kanin, som et kæledyr – måske fordi man selv har haft en kanin, som barn.

Vi har allerede hørt kommentaren, hvordan kan i nænne at spise kaniner? De er jo så søde, nuser og nuttede, hvilket også er sandt. Vi er mægtig glade for vores kaniner.

Okay! Sandt skal det siges. Det er vist mest mine kaniner. Martin havde nok ikke lige tænkt, at vi skulle have kaniner i haven. Trods Martin bestemt også er glad for at spise kanin.

Husk dog. En kylling er også sød. Et lam er virkelig også nuttet. Bare for lige at nævne nogle af de dyr vi holder her på Nymølle – og som vi slagter. Tilføjes kan det, at både en kalv og en pattegris er super nuser.

Og ja! Vi kan godt nænne at slagte vores kaniner. Præcis ligesom vi slagter vores lam, kyllinger og generelt gerne spiser kød.

Kødspiser og dyrevelfærd

Vi er ikke vegetarer. Vi nyder kød, men det skal være godt kød. Faktisk er det netop derfor vi opdrætter dyr til slagtning – og slagter med god samvittighed. Vi ved at de dyr vi spiser har haft et godt liv, ligesom vi ved at kødet er af super god kvalitet.

Og trods både Martin og jeg har lært “man leger ikke med maden“, så leger vi med samtlige af vores dyr. Vi hygger og nusser på marken med fårene, såvel deres lam. Vi kæler for vores høns og nyder at holde en varm og dunet kylling i hænderne.

Naturligvis hygger vi også med vores kaniner. Hvem kunne andet, når de er så enormt søde?

Kanin kaniner california kaninbur løbegård

Toby er virkelig også glad for de nye dyr på gården. Vi har sat en løbegård op ved hoveddøren, så de nye beboere kan vænne sig til os.

Vi har desuden RIGTIG mange ræve i området, så kaninburet står i “hundegården” – for at dyrene ikke skal have et møde med ræven nu og her. Her er trods alt tale om ganske unge dyr. Hver kanin er knap 1,5 måned gammel.

Vi har fået en dreng og en pige. I løbet af 5-7 måneder, så bliver de kønsmodne og deles i hvert deres bur – for lige at undgå avl på alt for unge dyr. Det må vente indtil foråret. For nu skal der bare kæles og nusset, så vi kan få gjort dyrene tamme.

Racen er California kanin en god slagtekanin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *