Tryk "Enter" for at gå til indhold

Beskæring af træer

Projekt oprydning fortsætter. Vi er snart ved at være i mål, med at få ryddet alt træfældnings rodet op.

Træfældning og væltet træer

De, som har fulgt med på bloggen ved, at vi virkelig har haft gang i et stort oprydningsarbejde. Sælger har brugt en del af marken til at smide affald fra træfældning, hækklipning og alt muligt andet have affald.

træfældning hund motorsav

En del af grenaffaldet fra træfældning er bare smidt oveni nogle i forvejen væltede træer. Så det er noget af et puslespil, at få ryddet op i.

Men det skal gøres! Først og fremmest fordi, at det bare ikke er pænt med sådan en masse rod på grunden. Dernæst fordi vi gerne skal have dyr på marken til foråret – og alt det her affald fra træfældning ligger på et temmelig stort areal, hvor der let kunne være græs og afgræsning for vores får.

Den første store mængde har vi fået lavet til flis. De sidste store grene og stammer fra tidligere træfældning, det kan ikke gå i flismaskinen. Vi er derfor begyndt at samle det hele i et stort bål, så vi kan få det brændt af – og dermed få fjernet alt dette grenaffald fra den tidligere ejers træfældning.

Det bliver så fedt, når vi kan sige at dette projekt er færdigt.

Apropos træfældning

Vi har virkelig gang i den store oprydning af træer denne måned.

Vi har allerede beskåret frugtræerne i haven.

Januar er nemlig det perfekte tidspunkt til beskæring af frugttræer. Og frugtræerne i haven trængte virkelig til at blive beskåret. Ret sikker på, at det er flere år siden at frugttræerner er blevet beskåret – hvilket har resulteret i ganske mange, men meget små frugter.

Læs vores blogindlæg om beskæring af frugttræer her

Så med andre ord, så har vi virkelig fået samlet nogle store bunker grene – der bliver til et ordentligt Sankt Hans bål i år.

bål mark brænde hund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *