Tryk "Enter" for at gå til indhold

Sandwich med kantareller

Det tidlige efteråret er kantareltid. Intet er mere lækkert end at lave en sandwich med kantareller – få min opskrift her.

Nem frokost

Butikkerne bugner med kantareller – og et smut til Malmø, så vil man opleve at de lækre svampe sælges på rigtigt mange markeder. Vi var i Malmø igår og vi købte naturligvis kantareller med hjem.

Nu skal de forvandles til en lækker frokost.

En dejlig nem frokost, som smager fantastisk!

Eneste der skal til er lidt godt brød, lidt salat og naturligvis kantarelsvampe.

Hemmeligheden til at stege kantareller

Fejlagtigt gør mange det, når de steger svampe, at de steger i smør. KÆMPE fejl!

Problemet ved at smide svampe på en pande med smør, er at du ender med kogte svampe – istedet for stege svampe, som smager 100 gange bedre!

Når man skal stege svampe, så start med at opvarm panden. Panden skal væge meget varm. Lige før panden begynder at ryge, så smider man svampene på den tørre pande.

Derved får man hurtigt fordampet alt væsken i svampene og svampene får hurtigt en flot farve.

kantareller smør pande

Nu skal der smør på panden.

Når svampene er blevet vendt et par gange på panden, væsken er fordampet, så skal der en god klat smør på panden. Og derefter drysset med salt og friskkværnet peber.

Når smøren er smeltet og blevet brun, så sluk for varmen. Tag panden af komfuret og byg din sandwich.

Med kantareller skal det helst være så simpelt, som det kan være. Blot lidt salat, godt brød – og kantarellerne ovenpå.

Og voila! Der har du en nem og super lækker frokost!

kantareller sandwich brød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *