Tryk "Enter" for at gå til indhold

Vi har fået hund

Helt uventet. Totalt spontant. Og super fantastisk! Vi har fået hund – Mød Toby her.

Ikke helt planlagt

Okay! Det var ikke helt planlagt, at vi skulle have hund.

Planen var dog, at vi skulle have hund til foråret eller sommer 2018. Ikke lige nu, når vi kun lige er flyttet i hus og har 100 projekter igang.

Sådan blev det ikke. Vi har fået hund. Toby – og han er FANTASTISK!

Vi var faktisk blot ude og køre en tur, for at spise en is. Det skal jo gøres 🙂

Pludselig ringede Elizabeth, som er avleren til Toby.

Vi havde sendt Elizabeth en mail og ville gerne forbi og se hendes hunde – og skrives op til hvalp til foråret. Tilfældigvis var Elizabeth hjemme og vi var lige i nærheden, så vi spiste isen færdig og kørte forbi.

Ønsket var at møde Tobys far. En flot rød Corgi. Vi var egentligt 100% enige om at skulle have en rød Corgi – og var meget interesseret i en hvalp fra Toby far, som er en vældig smuk Corgi.

Første hund vi mødte, da vi kom til Elizabeth. Det var Toby.

Corgi avler græsplæne Welsch Corgi Pembroke græsplæne

Kærlighed ved første blik

Det kan ikke siges bedre, end “kærlighed ved første blik”. Toby var straks over os, kærlig og skøn hund. Og helt tilfældigt – eller måske planlagt af Elizabeth, hvem ved – så ville Elizabeth gerne af med Toby.

Toby er 1,5 år gammel. Elizabeth ville gerne beholde ham, men siden Toby er blevet kønsmoden går det ikke med Toby og Tobys far. Vores held!

Vi havde egentligt troet, at vi skulle have en hvalp. Men Toby er bare super skøn, og når vi tænker over det så passer en teenage hund perfekt ind hos os. Vi slipper for renlighedstræning og vi slipper for de mange andre hvalpetrænings ting.

I bund og grund, så får vi en hund. Trods hvalpe er søde, så er de hårdt arbejde – og det har vi måske ikke lige tiden til pt. Derfor passer det faktisk fantastisk at få en teenage hund, som allerede er klar til at lege, gå ture og blive en del af vores familie.

Derfor en Welsh Corgi Pembroke

Siger det egentligt ikke sig selv? Hvem kan stå, for sådan en cutie, som Toby?

Helt seriøst, så er en Corgi bare vores favorit hunderace. En Welsh Corgi Pembroke har et fantastisk sind, der er ikke megen sygdom i racen og det er en perfekt størrelses hund til os. En lille hund, men stadigvæk en hund med masser af energi til løbetur, lange gåture og et højt aktivitets niveau.

Læs mere om vores Welsh Corgi Pembroke her

4 Kommentarer

 1. Bente
  Bente 10. juli 2017

  Årh! hvor er han bare super dejlig! Stort tillykke med ham 🙂

 2. kirsten
  kirsten 9. juli 2017

  Sikke en skønhed! Tillykke 😀

  • Nymolle1900
   Nymolle1900 10. juli 2017

   Mange tak! Vi er ovenud lykkelige og meget glade for Toby 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *