Tryk "Enter" for at gå til indhold

Sommerafslapning og havecenter

Sommerferie er tid til sommerhygge, afslapning, lækker mad i det fri og store is. Vi knokler i haven, men vi når også at nyde sommeren.

Vi når også sommerhygge!

Følger man vores blog, så kan det hurtigt virke til, at det hele handler om have. Især Runes mor er måske lidt urolig for, om vi også når at nyde det. Det gør vi! Virkelig!

Vi nyder hverdag i haven. Vi nyder at komme hjem fra arbejde og gå i haven. Vi virkelig bare elsker at bruge en hel lørdag på at ordne i haven. Og vi elsker at tage i plantecenter og købe planter til vores have – vi kan vist roligt sige, at vi allerede har besøgt en del plantecentrer.

Vi har det fantastisk!

At flytte på landet – og at købe gården Nymølle – det er helt sikkert en af vores bedste beslutninger.

Vi holder sommerferie i Danmark!

Normalt ville vi rejse væk i sommerferien – og som regel også flere gange igennem sommermånederne. Det gør vi ikke i år. Vi glæder os til at holde sommerferie i danmark.

Og trods vores venner og familie er rejst på sommerferie, så glæder vi os til at nyde sommeren herhjemme – og hygge os i haven. Det bliver verdens bedste sommerferie!

Nogle kalder det måske staycation – det nye smarte ord for at holde ferie hjemme. Vi siger nu bare, at vi holder sommer i Danmark – og nyder vores nye have, ligesom sommeren nok kommer til at gå med at komme helt på plads i huset. Vi er trods alt kun lige flyttet ind på Nymølle.

Læs om vores beslutning om at flytte på landet her

Vi starter sommerferien i Danmark med at tage ud os spise Pizza og nyde en gåtur ved havet. Fantastisk start på sommerferie. Vi glæder os til at nyde hele sommeren herhjemme.

pizzaria pizza somme sol

2 Kommentarer

 1. Kirsten
  Kirsten 2. juli 2017

  Hygge skal der til – GOD sommer til jer!

  • Nymolle1900
   Nymolle1900 3. juli 2017

   Mange tak! Rigtig skøn sommer også til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *