Tryk "Enter" for at gå til indhold

Vi har købt en gård

Hurra! Nu er det endelig faldet på plads… Vi har solgt vores lejlighed. Købt en gård. Og glæder os vildt til at bo på landet, få have og komme til at leve tæt med naturen.

Vi flytter på landet!

Efter at have boet mange år i København – og næsten et årti sammen på Nørrebro – så har vi taget en stor, og temmelig vild, beslutning.

Egentlig er beslutningen  taget for længe siden. Drømme har været der endnu længere. Nu sker det! Vi flytter på landet! Og vi har købt en gård.

Vi er lykkelig og vi glæder os helt vildt til at overtage gården og flytte på landet. Vi glæder os til at få have. Vi glæder os til at skulle have dyr. Vi glæder os helt vildt til at skulle komme væk fra storbyens hektiske hverdag og få en mere rolig hverdag, hvor naturen fylder rigtigt meget.

Mest af alt glæder vi os bare til at begynde et helt nyt kapitel i vores liv.

Lidt om gården Nymølle – og at flytte på landet og bo på landet

Gården hedder Nymølle og er placeret i et naturskønt område i nordsjælland med masser af skov og store søer. Der er så smukt!

Vi kommer til at få rigeligt plads. Langt mere plads, end vi overhovedet har brug for – eller har en ide om, hvad vi skal bruge til. Til gården Nymølle er der 5 hektar jord, en stor stald og et gammelt bageri. Gården har nemlig oprindeligt haft egen mølle – deraf navnet Nymølle – og dertil haft eget bageri tilknyttet.

Idag er bageriet dog mest af alt blot et værksted, lager, garage, ny lejlighed, kontorlokaler… eller hvad vi nu finder ud af, at bageriet skal blive til. Vi ander det ikke, ligesom vi ingen ide har om hvad stalden med plads til mange opstalde heste, skal bruges til – men vi skal da nok engang have hest. Det ville være dejligt, men næppe 10 heste, som der er hesteboks til.

HEY! Men det er bare herligt! Efter flere år i en lejlighed på Nørrebro i København, så er det fantastisk at skulle til at have rigtig god plads. Og det kommer vi til at få.

Beboelses ejendommen på gården – eller mere præcis, hovedhuset – mangler bestemt heller ikke kvadratmeter. Huset trænger dog til en grundig renovering. Udvendigt er huset rigtig godt sat i stand, med nyt tag, nye vinduer og en flot facade. Indvendigt er det dog en anden historie, der skal vi igang med renovering.

Nymølle Gård flytte på landet

WUHUU! Vi glæder os til at bo på landet!

Efter at have været på boligjagt længe, og virkelig set meget forfærdeligt – også meget forfærdeligt, som var total renoveret – så glæder vi os vildt meget til at kunne få det, præcis som vi gerne vil. Og vi glæder os vildt meget til at flytte på landet. Det bliver fantastisk.

Læs mere om gården Nymølle her

4 Kommentarer

 1. Betina
  Betina 10. april 2017

  Tillykke med gården!

  • Nymolle1900
   Nymolle1900 11. april 2017

   Hej Betina

   1000-tak 😀 Vi er meget glade!

 2. Lisbet
  Lisbet 29. marts 2017

  Flot sted I har fået jer – og god ide med en blog.

  Tillykke med det nye hjem.

  Spændende at se, hvad I får gjort ved det.

  • Nymolle1900
   Nymolle1900 30. marts 2017

   Hej Lisbet

   Dejligt du synes det – det gør vi bestemt også 😀 Virkelig glade for vores nye hjem.

   Tak for lykønskningen. Du skal være meget velkommen til at kigge med på bloggen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *