page contents Tryk "Enter" for at gå til indhold

Lidt mere tid…

Pludselig kommet ekstra tid i kalenderen. Både til haven, men også til at læse – og meget andet. Derfor har jeg netop forkælet mig med en ny havebog.

Ny havebog fra Claus Dalby

Med de nye rejse anbefalinger pga. Corona-virus, så har den næste måned pludselig ændret rigtig meget for os.

Det er dog kun ferier. Vigtigst er det, at vi har det godt – og at samfundet kommer godt igennem denne tid.

Pludselig har vi fået ekstra meget tid herhjemme. Vi skulle have været ud og rejse flere gange den næste måned. Nu bliver vi hjemme og bruger tiden i haven, såvel med masser af gode bøger.

Haveprojekter er der altid nok af. Vi har også netop fået leveret en kæmpe bunke brædder, som skal monteres på vores hegn.

Læs om nye hegn her

Bogreolen er også godt forsynet med nye bøger. Både Rune og jeg fik flere bøger i julegave – enkelte er læst, men andre venter troligt på bogreolen.

Jeg har dog netop lige nu og her tilføjet endnu en bog til læselisten. En ny havebog af Claus Dalby om Cottagehaver, som netop er udkommet.

I alt fokus på Corona-virus, så havde jeg slet ikke opdaget af at den nye havebog var udkommet. Jeg har ellers siddet og holdt øje med, hvornår den skulle udkomme. Rune har fødselsdag til april, så bogen var på ønskesedlen. Nu er den købt istedet og jeg glæder mig helt vildt til at læse den nye havebog.

Nu i haven…

Idag skal dagen dog bruges i haven. Vejret er fantastisk skønt solskinsvejr og det kribler i fingrene for at komme ud og komme igang med at sætte brædder på vores nye hegn. Det bliver så fedt!

Okay! Måske ikke meget havearbejde over at bygge hegn – det måske mere tømrearbejde. Nu ved jeg dog, at hegnet skal sættes op, førend køkkenhaven kan anlægges. Og DET glæder jeg mig vildt meget til.

Skøn lørdag til jer alle!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *