Tryk "Enter" for at gå til indhold

Fra lejlighed til bondegård

Tiden nærmer sig, hvor vi skifter lejlighed og storbyliv ud med et liv på landet. Vi er super klar til at flytte på landet. Vi glæder os!

Når drømmen bliver virkelig!

Tiden snegler sig afsted, men vi svæver på en euforisk lyserød sky af lykke og spænding. Nu må det gerne snart blive 1. maj, så vi kan overtage vores nye hjem, Nymølle.

Vi er travlt igang med at pakke vores lejlighed ned. Og dermed lukke låget på det kapitel i vores liv, hvor vi var Københavnere og lejlighedejere på det etniske Nørrebro.

Det bliver så spændende at flytte. Vi glæder os helt vildt til at flytte på landet og dermed realisere en langvarig drøm. Både en personlig drøm for os hver især. Men også en fælles drøm, og noget vi har snakket om i mange år.

Storby homoer

Vi har egentlig været vildt glade for at bo på Nørrebro. Været meget glade for vores lejlighed. Og virkelig været glade for at bo i København.

Vi savner dog naturen. Vi savner at høre fuglesang. Vi drømmer om at få have. Og vi drømmer om at få mere plads.

Vi var dog lidt nået til, at det nok aldrig blev muligt. Vi arbejder begge i københavn. Ønsker ikke at forlade vores arbejde, og ønsker bestemt heller ikke at bruge livet på landevejen med mange kilometer til og fra arbejde.

Så vi var faktisk småt begyndt at kigge efter byhus. Men som ved et tilfælde, så var vi en kold vinterdag forbi Buresø – vores yndlings badesø, som vi i flere år har besøgt igennem sommeren.

Egentlig ville vi blot gå en tur i den nærliggende skov omkring Buresø, men som boligsøgende, så får man lige tjekket, om der er noget værd at se i området.

Og PANG! Så poppede ejendommen op.

Vi fik hurtigt ringet til ejendomsmægler og aftalt besøg allerede dagen efter.

Derfra gik det egentlig stærkt… Nu venter vi på at overtage gården 1. maj 2017 og komme igang med næste kapitel i vores liv.

Læs vores historie fra lejlighed til bondegård her

Nedpakning af lejligheden – vi er klar til at flytte på landet!

Flyttekasser Nedpakning Flytte på landet
Flyttekasser Flyttefirma

Vi skal dog først lige have pakket lejligheden ned, før vi kan flytte på landet.

Salget var dog temmelig hurtigt overstået. Der er heldigvis mange, som gerne vil flytte til København – modsat os, som gerne vil flytte på landet. Og vores lejlighed var super lækker, tæt på centrum og samtidigt afsides placeret i en skøn gammel ejendom. Vi har været glade for at bo her! Sikke fester vi har holdt og sikke mange sjove aftener med venner vi har haft – nå ja, også er det vores første hjem sammen.

Lidt vemodigt at sige farvel til. Og vildt meget vi pludselig har fået samlet sammen, som skal pakkes ned.

Flyttefirmaet kom forbi med flyttekasser, nedpakningspapir og bølgepap. Sikke en service!

50 flyttekasser mener flyttefirmaet, at vores lejlighed kan pakkes ned i. Det virker både som VILDT mange flyttekasser, men samtidigt også som virkelig lidt flyttekasser til at pakke vores liv ned i.

Eksperterne havde selvfølgelig ret! Det endte med præcis 50 flyttekasser.

Tak til flyttefirmaet Jonas, for super service og hjælp! Nu er vi klar til at flytte på landet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *