Tryk "Enter" for at gå til indhold

Hvem skulle have troet det?

August startede fantastisk. Sikke en hedebølge vi fik! Det vendte dog 180grader i slutningen af august. Tegnede til en sørgelig sensommer. Men sikke et vejr vi har haft, denne uge!

Dansk sensommer, når det er bedst!

Skal lige love for at vi har fået et herligt sensommer vejr denne uge. Søndag var det koldt og trist, men mandag nåede termometeret op på 26 grader. Herligt!

Sådan har det været hele uge. Heldigvis fortsat ind i weekenden. Og hvilken bedre måde at starte weekenden på, end at tage formiddagskaffen på terassen? Ja tak, til sådan et sensommer vejr!

Med mig på terassen har jeg Gardeners World og et par friske figner – netop plukket fra figentræet. Slet ikke tosset start på weekenden.

Elsker dansk sensommer! Lyset skifter og der sker enormt meget med havens farver. Jeg vænner mig dog aldrig helt til tanken om at haven snart er slut for i år. Og oprydning, såvel klargøring til vinter, begynder.

Når det er sagt, så er årstidens skiften dog endnu en af charmerne ved det danske vejr. Og i år har ekstra mange fået lov at nyde den danske sommer – og ekstra mange er kommet igang med at bruge naturen, haven og fået mod på havearbejde. Alt til tak for coronavirus.

Ordsproget: “Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget” passer vel meget godt på den sygdom – verdensplage kan vi vist godt kalde det.

Personligt har Rune og jeg da virkelig også fået ekstra tid i haven, denne sommer. Især foråret, hvor møde med familie og venner var vældig begrænset. Nu ikke mere tanke om corona, det er kun til at blive frusteret over – trods den ekstra tid i haven.

Nu vil jeg slukke computeren. Også vil jeg nyde min kaffe, læse mit magasin og derefter en tur rundt i haven med saksen. Har en del roser og georginer, som jeg skal have klippet visne blomster af.

Læs om deadheading her

Skøn lørdag og god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *