Tryk "Enter" for at gå til indhold

NU er vi klar til foråret…

Burde skrive, at vi er klar til jul – julen er lige rundt om hjørnet. Det bliver vi! Nu er i hvert fald de sidste forårsløg til haven kommet i jorden – præcis som de skal inden december.

Forårsløg til haven

Fredag eftermiddag fik jeg lagt de sidste af de indkøbte forårsløg til haven. Nu er det blot at vente til foråret, hvor vi skal opleve de fantastisk mange skønne forårsløg blomstret. Glæder mig allerede!

Der er virkelig langt mange løg i jorden, såvel i krukker.

I stalden har vi rækker af krukker med forårsløg. Det er især tulipanløg, som er lagt i krukker. Vi har dog også lagt flere andre forårsløg i krukker – både påskeliljer, krokus, perlehyacinter og kejserkrone. Det bliver så flot. Læs om lægning af tulipaner i krukker her

Med alle forårsløg til haven, lagt i jorden – eller krukke – så kan vi også vinkle den opgave af “to do listen” over projekter.

Mange har sikkert travlt med at blive klar til jul. Eller i hvert fald december måned. Det er trods alt 1. december på tirsdag, så julepynt, juledekoration og alt det andet juleri skal gerne være klar. Det får vi gjort her i weekenden.

Jul skal det også nok blive på Nymølle. Det bliver dog en lidt anderledes jul i år. Vi er igang med renovering af vores stue – sikke et projekt.

Derfor bor vi også på lidt mindre plads, end normalt. Og pladsen til julepynt er ikke helt den samme – vi mangler pludselig både flere vindueskarme, skænke og borde.

Ingen jammer skal dog lyde. Det bliver helt fantastisk, når det er ovre. Og vi bor ganske fint! Der er blot ikke plads til alt vores julepynt. Lidt skal der dog nok findes plads til. Og et kalenderlys finder vi helt sikkert plads til.

Jeg skulle tage meget fejl, hvis Martin ikke får lavet endnu et flot kalenderlys igen i år.

Få guide til hjemmelavet kalenderlys dekoration her

Vigtigst af alt, så har vi fået lagt alle forårsløg til haven. Ekstra vigtigt i år…

Flotte forårsblomster og skønne forårsløg

Ja! Jeg synes netop at det er ekstra vigtigt med forårsløg i haven i år. Af flere årsager. Til foråret kan vi forhåbentlig igen samles flere mennesker – jeg savner at feste med venner, familier og samle mange mennesker.

Til foråret er vi færdige med vores renovering, vi er rykket ind i vores nye stue og spisestue – og får direkte udsyn over hele haven.

Perfekt planlægning af huset rum, at de rum vi opholder os mest i kigger udover vores have.

Og måske vigtigst af alt – trods måske et tosset håb – har vi sagt farvel til coronavirus, som har lagt en dæmper på hele 2020.

Der bliver mere og mere snak om corona vaccine. Når først den kommer, så hele samfundet også rigtigt kunne lukke op igen – og vi kan vende retur til en mere normal hverdag.

Jeg kan i hvert fald godt indrømme at jeg fik sendt en tanke til 2021, da jeg igår fik lagt forårsløg i haven. Måske fordi det er ren afslapning af lægge forårsløg – afstressende – jeg startede i hvert fald weekenden med optimisme for fremtiden. Og trods julepynt endnu ikke er oppe, så er humøret kommet i vejret.

Man kan virkelig heller ikke blive i dårligt humør af at lægge forårsløg. Der er bare noget magisk fremtids positivt over at lægge forårsløg og planlægge foråret på den måde.

Nå! Ikke mere anti-stress snak. Og bestemt ikke mere corona-snak. Nu vil jeg drikke min morgenkaffe og komme igang med lørdagens gøremål. Martin er allerede gået i haven med Toby og vist igang med at sætte julelys op.

Rigtig skøn weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *