Tryk "Enter" for at gå til indhold

Vi har fået drivhus

Okay! Ikke lige det drivhus vi tænker at skulle have i længden, men et fint drivhus i plastik til at dyrke lidt henover sommeren.

Midlertidigt drivhus i plastik

Vi skal naturligvis have et drivhus på Nymølle. Et drivhus, hvor vi kan dyrke tomater og agurker, samt hvor vi kan forspire en masse grøntsager til vores kommende køkkenhave.

Vi har allerede planlagt, hvor vores kommende drivhus skal være. Vi har også planlagt hvor køkkenhaven skal være.

Vi skal så bare også have jordvarme, så vi kan skrotte vores oliefyr – mere om vores jordvarme anlæg senere. Pointen er, at maskinerne til at lave jordvarmen skal køre indover, hvor drivhuset skal være.

Derfor bliver det ikke i år, at vi får et drivhus.

Og dog! Vi har nemlig fundet et rigtig fint alternativ. Et plastik drivhus! Perfekt løsning på vores problem med først senere at kunne bygge et drivhus – så vi allerede denne sommer kan dyrke agurker og tomater.

Samlearbejdet gik ganske nemt – og nu har vi fået drivhus i haven

Drivhus hjemmelavet plastik drivhus plastik bygning drivhus plastik bygselv

Måske ikke det pæneste med et drivhus i plastik, men som en midlertidig løsning er det genialt med et drivhus i plastik.

Et plastik drivhus er desuden er super billig løsning til at få et drivhus. Vi har betalt 800 kr for et 14 kvadratmeter stort drivhus i plastik.

Det er da til at have med at gøre!

Og med den størrelse, så får vi masser af plads til at dyrke tomater og agurker. Herligt!

Vi skal helt sikkert også have et par chiliplanter, så vi kan få dyrket nogle friske chilier til at bruge i maden.  Vi er nemlig super glade for stærk og krydret mad – og nu har vi muligheden for at dyrke vores egne chilier, så skla det naturligvis udnyttes 🙂

Lad os bare sige, at vi glæder os til at få fyldt vores nye drivhus med masser af planter. Vi glæder os især til at kunne høste en masse friske grøntsager 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *