page contents Tryk "Enter" for at gå til indhold

En forsinket julegave

Måske ikke forsinket. Fik gaven til jul. Først nu den skal testes – nemlig en græstrimmer på batterie.

Stiga græstrimmer på batteri

Ganske nem at samle! Og den er ganske let. LANGT lettere end de benzindrevne græstrimmere – og det må nu også være mere miljøvenligt med en græstrimmer på batteri.

Nu må vi se om den også kan klare arbejdet.

Vi krydser fingre! Vi har nemlig temmelig mange græskanter, hvor vi kan bruge en græstrimmer på batteri. Især en letvægts græstrimmer som denne fra Stiga.

Vi har først og fremmest en del græskanter i haven – det har de fleste med en græsplæne vist.

Dernæst har vi vores folde, hvor der skal klippes græs under trådene.

Den er godkendt!

Stigas græstrimmer på batteri er så absolut godkendt!

Vi er mægtig glade for den! Skøn julegave!

Den er let og ganske effektiv! Kan faktisk ikke vurdere om der er forskel på en benzindreven eller en græstrimmer på batteri. De klarer arbejdet lige godt, så en græstrimmer med batteri er klart at foretrække.

Bedste ved det hele er, at man slipper for larmen og lugten af benzin.

Stigas græstrimmer med batteri arbejder meget lydsvagt og der er selvfølgelig ingen stank af brændt olie.

Vi havde nu heller ikke forventet andet end et godt produkt fra Stiga. Vi har allerede vores motorsav fra Stiga – også på batteri – og den fungerer genialt.

Det næste vi skal afprøve er vores hækklipper på batteri fra Stiga – men der går lige lidt tid. Hækken skal lige springe ordentligt ud først.

Er sikker på, at vi bliver rigtig glade for vores nye græstrimmer! Den kommer vi til at bruge rigtigt meget – både i haven, men i særdeleshed også til at ordne græsset under vores hegn til dyrene.

Endnu et ønske

Næste haveredskab til haven, som meget gerne må være på batteri, det er vores plæneklipper. Men det må nu også gerne være en model, som kører selv. Vi vil nemlig super gerne have en robotplæneklipper – men nu skal vi lige have styr på, hvor der skal og ikke skal være bede… så må en robot plæneklipper blive et senere ønske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *