Tryk "Enter" for at gå til indhold

Et specielt sted i himlen

Vi har slagtekaniner – altså avler vi kaniner til slagtning. Nogle vil synes det er synd, men vores kaniner har det godt – netop fået nyt stort hjemmelavet kaninbur med løbegård.

Stort flot kaninbur med løbegård

Martin har tidligere vist foto af vores nye flotte kaninbure, men det kan godt klare endnu et blogpost. Også for at jeg kan vise de små søde kaninunger.

Få tegning på kaninbur her

hun unger kanin hunkanin slagtning kaninavl kaninslagtning slagtekanin

Nogle vil måske sige at det er synd, at have kaniner til slagtning. Kanin smager dog virkelig godt. Og vores kaniner har det rigtig godt. Det er jeg slet ikke i tvivl om.

Vores kaniner går i et stort udendørs kaninbur med løbegård. Dermed har vores kaniner altid fri adgang til frisk græs. Dagligt fodres dog fortsat med frisk græs, som de elsker – hvem elsker ikke også at få maden serveret?

I år er det blevet til 7 kaninunger. Er de ikke bare søde?

Slagtekaniner

Minie, vores hun kanin, er en fantastik kaninmor. Sidste år var først gang hun fik unger – fik 4 – i år har hun fået 7. Det bliver til temmelig kød til fryseren.

Vi har selvfølgelig også en hankanin – wesley. En stor flot rød New Zealand Red (Minie er en California)

han kanin hankanin slagtning kaninavl kaninslagtning slagtekanin

Krydsningen gør at vi får sort, røde og grå kaniner. Og da både New Zealand Red og California er rigtig gode kødkaniner, så får vi også virkelig gode slagtekaniner.

Slagtevægten er 1000-1400 gr. Når slaget efter 16 uger.

Trods det er super kødkaniner, som tager godt på, så kommer det ikke af sig selv. Der skal massevis af grønt til – altså massevis af foder.

Det får vores kaniner i store mængder. Og massevis af kærlighed, så kaninerne trives. Det er vigtigt – det giver godt kød, som er hele pointen.

Nå ja! Også er jeg slet ikke i tvivl om, at der er et helt specielt sted i himlen til folk, som behandler dyr pænt. Nogle vil måske vælge den vegetariske tilgang hertil, det gør vi så ikke – vi sørger for at vores dyr har det godt, så vi med god samvittighed kan slagte og nyde kødet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *